Производител: Pulev Sport
Код на продукта: Primo Laces
Наличност: В наличност
110.00лв.

Възможни варианти

Количество:

Ръкавици в бяло, зелено, червено наречени от нас PRIMO , поради факта, че това е първият специално проектиран модел за PULEV sport.


Базирайки се на мненията, съветите и опита на най-добрите бойци в България и не само, създадохме боксови ръкавици тествани над 3 год.


Изработени от висококачествена телешка кожа.  Ръкавиците PRIMO  Ви предлагат изключителен комфорт, гарантират отлично бойно представяне и дълготрайна издръжливост.

-Четирите слоя пяна, които Ви доставят най-добрата степен на защита е допълнително предимство, заради променливата плътност, така осигуряват и абсорбиране на енергията при удар. От точката на удара до пълната повърхност на разпространение на генерираните вибрации, Вашите ръце са защитени.

-Анатомичната конструкция позволява естествено движение и държи артикулацията на ръката от китката до юмрука в оптимална позиция. Благодарение на тази подкрепа, PRIMO Flag Ви осигуряват подобрено стискане на юмрука за по-голяма енергия в удара.

-Перфорираната повърхност на палеца, допълнително спомага на вътрешна подплата, да Ви доставя обдишване, за да чувствате комфорт през цялото време.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider