Производител: Pulev Sport
Код на продукта: Primo Velcro with weights
Наличност: В наличност
131.00лв.

Възможни варианти

Количество:

Специално създаден модел за тренировка на състезатели по бокс.

С тези ръкавици удобно и лесно може да се слагат и махат отделни части от тежестите. Така всеки сам избира с какво натоварване в ръцете да работи на чувал или на лапи.

С висококачествена телешка кожа, Primo- W ви предлагат изключителен комфорт, гарантират отлично бойно представяне и дълготрайна издръжливост, освен това, че можете да ползвате ръкавиците с и без теести.

-тежестите са направени на отделни парчета за да бъде регулирано теглото на ръкавиците, закопчават се с цип бързо и лесно.

- Четирите слоя пяна, които Ви доставят най-добрата степен на защита е допълнително предимство, заради променливата плътност, така осигуряват и абсорбиране на енергията при удар. От точката на удара до пълната повърхност на разпространение на генерираните вибрации, Вашите ръце са защитени.

- Анатомичната конструкция позволява естествено движение и държи артикулацията на ръката от китката до юмрука в оптимална позиция. Благодарение на тази подкрепа, боксовите ръкавици Ви осигуряват подобрено стискане на юмрука за по-голяма енергия в удара.

- Перфорираната повърхност на палеца, допълнително спомага на вътрешна подплата, да Ви доставя обдишване, за да чувствате комфорт през цялото време.

ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА:
- изключителна телешка кожа осигуряваща класически завършек с дълготрайна издръжливост
- четирите слоя за разпределение на енергията в пиковата зона на ударите
- с мулти плътна пяна за осигуряване на максимална абсорбция на ударите и защита
- двойно подсилени шевове за изключителна устойчивост и издръжливост
- микро-перфориран панел на палеца за подобрена вентилация
- подплата отвеждаща потта, предпазва от развитието на бактерии и удължава живота на този модел ръкавици PULEV sport
- широка и здрава каишка за залепване, осигурява перфектна, правилна позиция на китката, предотвратяваща контузии в тази част на ръката

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider