Кои са Тервел и Кубрат Пулеви?

Те са двама братя част от боксовата фамилия Пулеви. Техен баща е Венко Пулев изявен Български боксьор в тежка категория от 1950 г. нататък. Баща им цял живот е мечтал да има синове, които да направи шампиони по бокс и да го наследят в трудния спорт.

Slider
Slider
Slider
Двамата братя са доказани боксьори, познати и разпознаваеми по света, след повече от четвърт век в бокса. Европейски шампион при аматьорите и носител на престижни пояси (EBU, IBF), мачове за световна титла блестят в актива на Кубрат. 3 медала от европейски п-ва, Олимпийски бронзов медалист и ред други отличия на аматьорския ринг. Вече и на професионалния печели победи, и се изкачва в ранглистата с "бърза крачка" Тервел.

През 2013 г двамата Пулеви започват да създават марката PULEV sport насочена към производството на артикули и пособия за бойни спортове. Както във всяка една друга свера и в това си начинание братя Пулеви влагат страст и се стараят да създават нещо уникално само по себе си и да придадат своето ноу хау. За да са сигурни в качеството на своите продукти, те подлагат на тест повече от две години бойните пособия. Не само те, но и други професионални състезатели и бойци се включват за да се определи каква ще бъде формулата и на кой вариант на производство да се спрат.

Така те стъпка по стъпка изграждат нещо стабилно и трайно за всички желаещи да спортуват боен спорт. Независимо от пола, дали са любители или професионалисти, също млади или в по-зряла възраст. Знаейки добре тънкостите на бойните спортове, нуждите на един боксьор относно комфорта в екипировката, братя Пулеви влагат своя опит и знания. Чрез бранда PULEV sport създават спортни екипировки спомагащи за удобството и безпроблемното трениране на бойни спортове. Артикулите се държат на едно средно ниво спрямо пазара, но не отстъпват по нищо свързано с качеството и изработката на останалите световно известни марки.

Slider
Slider
Slider
Slider
Slider