Производител: Pulev Sport
Код на продукта: Women strap
Наличност: В наличност
101.00лв.
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Възможни варианти

Количество:

Изработени от висококачествена телешка кожа, ръкавиците Ladies Ви предлагат изключителен комфорт, гарантират отлично бойно представяне и дълготрайна издръжливост.

Четирите слоя пяна, които Ви доставят най-добрата степен на защита е допълнително предимство, заради променливата плътност, така осигуряват и абсорбиране на енергията на всеки удар. От точката на удара до пълната повърхност на разпространение на генерираните вибрации, Вашите ръце са защитени. Анатомичната конструкция позволява естествено движение и държи артикулацията на ръката от китката до юмрука в оптимална позиция. Благодарение на тази подкрепа, боксовите ръкавици Ви осигуряват подобрено стискане на юмрука за по-голяма енергия в удара. Перфорираната повърхност на палеца, допълнително спомага на вътрешна подплата, да Ви доставя обдишване, за да чувствате комфорт през цялото време.
ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА:
- изключителна телешка кожа осигуряваща класически завършек с дълготрайна издръжливост

- четирите слоя за разпределение на енергията в пиковата зона на ударите -с мулти плътна пяна за осигуряване на максимална абсорбция на ударите и защита
- двойно подсилени шевове за изключителна устойчивост
- микро-перфориран панел на палеца за подобрена вентилация - подплата отвеждаща потта , предпазва от развитието на бактерии и удължава живота на този модел ръкавици.
-широка и здрава каишка за залепване, осигурява перфектна, правилна позиция на китката. Предотвратяваща контузий в тази част на ръката.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider